maanantai 25. elokuuta 2014

Dieetin loppu ja uuden alku

Tällä erää lopetan dieetin tähän.
En vaan kertakaikkiaan jaksa suunnitella menojani syömisien perusteella, ainakaan tällä hetkellä. Etenkään, kun töissä ei todellakaan aina kerkeä syömään, niin olo menee "paastopäivinä" jo liiankin heikoksi. Eihän sellanen ole tämän jutun idea lainkaan. Eri asia jos olisi säännöllinen päivärytmi, mutta kun ei. Tänäänkin joudun aamupalan jättämään väliin, kun kollega ei ilmestynytkään töihin, ja tämän vuoksi myös lounas venyi hyvin myöhään. Pääsin sentään syömään, jotain positiivista sentään. Aina sekään ei ole itsestäänselvyys.
Aion siis palata normaaliin ruokarytmiin ja ehkä joskus paremmalla hetkellä kokeilen dieettiä uudelleen...

Vaikka dieetti onkin nyt virallisesti ohi, niin koitan silti kiinnittää huomiota ruuan monipuolisuuteen sekä yritän lisätä kasviksien määrää. Tässäkin on jo tavoitetta! Tiedätte varmaan tunteen kun kaoottisen työpäivän jälkeen saapuu kauppaan kiljuva nälkä mahassa, silloin sitä yleensä tarttuu johonkin nopeeseen ja ei-niin-monipuoliseen vaihtoehtoon. Herkkujen määrää koitan myös hillitä, mutta kuten sanottua, vielä en ole moisia himoinnutkaan. Tässä siis projektia tulevalle syksylle...

Viimeksi kerroin pinnan olleen kireällä, noh, nyt se on sitten todella tiukalla. En tiedä mistä moinen johtuu. Parisuhde on tällaisina hetkinä myös melko koetuksella. Pian varmaan ulkoistan miehen olohuoneeseen nukkumaan. Kaikki vaan tuntuu ärsyttävän!!! Jopa meidän kissa tuntuu ärsyttävän mua tahallaan. Se kun tietää mistä naruista vetää, jotta mami on ihan hermorauniona. Se nimittäin nuolee aivan kaikkea! Kuulostaa ehkä tyhmältä, mutta kun postit on nuoltu, seinät, kaukosäätimet yms. Se lutkuttaminen on vaan niin ärsyttävää.. huoh! Tietääkö joku kissaexpertti mistä tällänen vois johtua?

Tästä tulikin ihan kunnon avautuminen, kas kummaa kun helpotti oloa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti