keskiviikko 20. elokuuta 2014

Sataa, sataa, ropisee...

Syksy on sitten todellakin tullut.
Muuten ihan kiva, mutta meikäläinen vihaa sadetta! On kyllä valtavan kiva, että kohta voi poltella kynttilöitä ja kölliä hyvällä omalla tunnolla sohvalla. Syksysin mulle muutenkin tulee aina joku pesänrakennusvietti. On ihana ostaa kotiin jotain uutta ja nauttia tunnelmasta. Nyt ois ihana vaikka sisustaa vauvan huonetta, ideoita riittäis vaikka millä mitalla..

En tiedä johtuuko syksystä, vai tästä dieetistä, mutta oon ollut tosi väsynyt viime päivinä. Töissäkin kyllä on ollut melko hektistä, joten se voi kyllä kans verottaa. Tuntuu vaan, että töistä kun selviytyy kotiin kauppakassien kanssa, niin jaksaa just syödä ja sitten kaatuukin jo melkein sänkyyn. Muutenkin pinna on ollu pikkasen kireellä, liekkö jo enteilee tulevia menkkoja, argh!

Dieetti on sujunut ihan yllättävän hyvin. Takana on nyt kaksi "paastopäivää", jotka ovat sujuneet melko huomaamattomasti. Kamalasta nälästä en oo kärsiny, sillä kaurapuuro ja maitorahka pitää hyvin nälkää poissa. "Paaston" olen aloittanut yleensä iltasella, viiden-kuuden aikaan, joten osa paastosta menee jo yöllä unien aikaan. Odotin, että seuraavana päivänä ruuanhimo valtaisi täysin, mutta näin ei ole päässyt käymään. Ihme kyllä, herkkujakaan en ole himoinnut.. Ajattelin nyt vielä pari viikkoa jatkaa, jos tää näinkin kevyesti sujuu.

Ainiin, tänään alkaa liviltä se Toisenlaiset äidit. Se täytyy tietysti jaksaa katsoa. Siinä mainoksessa se vauva on aivan ylisöpö! Mua melkein alkaa aina itkettää kun nään sen mainoksen..

Toivottavasti saan itsekkin jokupäivä pidellä omaa vauvaa sylissä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti